Vaikka Totuudentalon palvelut ovat ilmaisia, olemme sitoutuneet pitämään tietoturva-asiat kunnossa.

Tämä dokumentti on päivitetty 2.3.2021.

 

1. Rekisterinpitäjä

Totuudentalon verkkosivusto

 

2. Yhteystiedot rekisteriasioissa

Rekisteriasioista vastaavan yhteyshenkilön tavoittaa seuraavasti:

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

3. Rekisterien nimet

Totuudentalossa on käytössä yksi rekisteri, johon Totuudentaloon rekisteröityneet käyttäjät kuuluvat (myöh. TT-rekisteri).

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

TT-rekisteriä ei käytetä mihinkään tarkoitukseen, vaan siellä olevat tiedot vain tunnistavat kyseisen rekisteröityneen käyttäjän sivustolle. Käyttäjä itse hallinnoi tietojansa, sekä päättää, mitä tietoja palveluun syöttää. Pakollisia tietoja ei ole edes käyttäjän todellinen nimi. Rekisteröityneille käyttäjille lähetetään silloin tällöin uutiskirje heidän ilmoittamaansa sähköpostiin.

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Henkilötietoja käsitellään lain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Henkilötietoja ei edes varsinaisesti käsittele kukaan, vaan ne vain ovat sivuston tietokannassa.

 

5. Rekisterin tietosisältö

TT-rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi (oma oikea nimi ei ole pakollinen tieto, eli tähän käy mikä tahansa nimimerkki)
  • Käyttäjätunnus ja salasana
  • Sähköpostiosoite

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Meillä on käytössä vain käyttäjän itse ilmoittamat tiedot. Emme hanki tietoa käyttäjistä millään muulla tavalla.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme luovuta rekisterimme tietoja kolmansille osapuolille.

 

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Verkkosivusto voi käyttää palveluiden teknisessä toteutuksessa palveluntarjoajia, joiden palvelimet tai palvelut on tuotettu osin tai kokonaan EU:n tai ETA:n ulkopuolella maissa, joissa EU-komissio on todennut tietosuojan tason riittävyyden.

 

9. Rekisterien suojauksen periaatteet

TT-rekisteriä voi käyttää vain henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin. Käyttöoikeus rekisteriin on vain sivuston ylläpitäjällä. Jos sivuston ylläpitoon tarvitaan esimerkiksi palveluntarjoajan apua, voi tällöin hetkellisesti palveluntarjoajalla olla pääsy TT-rekisteriin. Tällaiset tunnukset ovat kuitenkin aina tilapäisiä, ja niitä käytetään vain tarkoituksen mukaisesti.

Vaitiolovelvollisuus sitoo TT-rekisteritietoja käsitteleviä henkilöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten rekisteröityneen omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

 

10. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterissä olevalla on henkilötietolain mukainen oikeus tietojensa tarkastukseen korvauksetta kerran vuodessa. Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tästä kirjallinen ja omakätisesti allekirjoitettu tai vastaavalla tavalla varmennettu pyyntö. Yhteystiedot kohdassa 2.

TT-rekisterin tiedot voi omalta kohdaltaan tarkastaa milloin tahansa kirjautumalla sisään palveluun. Omat tiedot löytyvät kohdasta ”Oma sivu”.

Rekisterinpitäjä korjaa tiedot henkilötietolain 29 §:n mukaisesti. Tiedonkorjaamispyynnöt on osoitettava rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle. Yhteystiedot kohdassa 2.

 

11. Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme sen käyttökokemusta ja tarjotaksemme käyttäjille kiinnostavaa sisältöä. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet tallentavat tietoa verkkosivun käytöstä. Käyttäjät tunnistetaan ja lasketaan anonyymisti eikä käyttäjää voida tai pyritä tunnistamaan evästeiden avulla. Evästeiden käytön tavoitteena on käyttökokemuksen parantaminen.

Emme käytä evästeitä myynti- ja markkinointitarkoituksessa. Huomaathan kuitenkin, että jos sivustollamme käyttää kolmannen osapuolen tarjoamaan palvelua, kuten YouTubea, sitoo käyttäjää tuolloin aivan normaalisti kyseisen palveluntarjoajan ehdot ja evästeet.

 

12. Linkit

Totuudentalon verkkosivustolla on linkkejä myös muille sivustoille. Pyydämme jokaista käyttäjää huomioimaan, ettei Totuudentalo ole vastuussa mistään näistä muiden sivustojen tarjoamista palveluista tai heidän sivustojensa sisällöstä. Pyydämme jokaista käyttäjää myös huomioimaan sen, etteivät nämä tietosuojaperiaatteet ole voimassa Totuudentalon sivujen ulkopuolisilla sivustoilla.

 

13. Päivitykset

Nämä tietosuojaperiaatteet voivat muuttua ajan kanssa, mutta kaikki päivitykset julkaistaan tällä sivulla.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinPinterest

Sivustolla on käytössä muutama eväste (vain kävijämäärien analysointiin ja käyttökokemuksen parantamiseen, ei myyntiin tai markkinointiin liittyen).